Sidor

Tuesday, March 23, 2010

Några kort...

Har suttit en del vid pysselbordet på sistone. Att göra kort är något av det roligaste jag vet. Mest har det blivit gratulationskort i långa rader. Mitt yngsta barn har varit på kalas nästan varannan helg ett tag nu, så dit har det blivit en del kort... Men jag har även börjat göra en del andra kort.

Det här är ett av de senaste gratulationskorten jag har gjort. Paketet hon fick pyntade jag lite så att det skulle matcha (använde flera papperssnören i samma färg som kortet och satte på ett par blommor). Det var roligt att göra!

Detta kort skickade jag som uppmuntran till en nära vän. Tycker själv att det är fint, jag älskar nämligen de här färgerna och är väldigt svag för blommigt. Jag tycker själv att det är väldigt roligt att få "snigelpost", och det tror jag att de flesta gör. Det kommer att bli fler kort av den här typen!

Även detta kort gjordes som uppmuntran till ett par som betyder väldigt mycket för mig och min man. Ibland är vi så dåliga på att uppmuntra varandra och berätta hur mycket någon betyder för oss. Mottagarna av båda dessa kort blev väldigt glada, och säger själva att korten kom i precis rätt tid. Då blir man glad!


No comments:

Post a Comment