Sidor

Monday, May 17, 2010

Long time...

Här har det varit dåligt med uppdateringar ett tag... Anledningen är att jag och familjen varit på församlingsläger hela Kristihimmelfärdshelgen. Eftersom vi var med och arrangerade det så åkte vi upp redan på onsdagen och kom hem sent igår eftermiddag.

Vi hade ett underbart läger med fantastisk gemenskap! Det fanns en del på programmet naturligtvis, men det fanns mycket tid till att bara umgås. Spela spel eller bara prata, eller vandra ner till sjön. Det är så underbart på Björkenäsgården! Det ligger vid sjön, men tillräckligt långt ifrån stranden för att man inte ska behöva vara orolig för att barnen ska gå och dratta i. Antingen har man med sig husvagn, vilket vi hade i år, eller bor i någon av stugorna på gården.

På våra församlingsläger samlas framförallt vänner från vår församling, men även en del andra vänner. Vi lyssnar på bibelundervisning, andakter och har gudstjänster, vi leker, spelar spel, grillar, åker på marknad och har fest. Och äter gott tillsammans. Alla hjälper till i köket, även om några har huvudansvaret. Dessutom ordnas det särskilda aktiviteter för barnen som verkligen älskar Björkenäs och längtar dit varje år. Fast det gör i och för sig jag med!

Utöver den härliga gemenskapen på Björkenäs så tycker jag att det bästa är när vi träffas i "ladan" för andakt eller möte (gudstjänst). Gud brukar alltid vara närvarande på ett särskilt sätt just på Björkenäs. Så även i år. Ljuvligt var det!

No comments:

Post a Comment