Sidor

Friday, December 17, 2010

Inbjudningskort

Idag har dottern med sig inbjudningskort till alla i hennes klass. Hon skulle få dela ut dem på samlingen, och var väldigt nöjd med detta.

Hon fyller sex år på juldagen, så hon brukar ha sitt barnkalas någon gång under jullovet. I två år har det varit prinsesskalas med bara tjejer bjudna, men i år kommer som sagt hela klassen och temat är maskerad.

Vi gjorde ganska enkla kort. En tårtstämpel på en bit cardstock och text med guld- eller silverpenna och lite skuggning. På det här har dottern hjälpt till att skriva. Sedan klistrade vi fast pappret på ett mönstrat papper, olika för varje kort, och avslutade med silver- eller guldprickar med glitterlim. På baksidan har vi skrivit inbjudan för hand. Det var en verklig utmaning. Jag är väldigt hostig just nu och går därför på full dos av min astmamedicin, vilket gör mig nästan konstant darrig. Att då sitta och skriva femton inbjudningskort är inte helt lätt. Har nog aldrig haft sådan skrivkramp förut, haha!

1 comment:

  1. Så kul att få dela ut kort som man har gjort själv - jättefina! Det blir säkert ett roligt kalas. Ta hand om dig och din astma!

    ReplyDelete